JUOMAVESI?

SUODATIN

TOIMINTA

KYSYMYKSET

TUTKIMUKSET

TILAUS

OTA YHTEYTTÄ


 Kuva: suodatinelementin rakenne

Kuva: ihmisen hius ja lyijyhiukkanen suodatinelementin pinnalla

Kuva: hanavedestä suodatettua likaa


Nerox juomavedensuodatin poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia vedestä, samalla säilyttäen siinä olevat terveydelle tärkeät mineraalit ja kivennäisaineet.

 

Nerox-suodattimeen ei tarvita sähköä, painevesilaitteistoa eikä vaihdettavia varaosia. Helppokäyttöisyyden, tehokkaan suodatuskyvyn, edullisen hinnan ja pienen koon vuoksi UNICEF, Punainen Risti ja muut kansainväliset avustusorganisaatiot käyttävät Nerox-suodatinta tulva- ja epidemia-alueiden vedenpuhdistukseen sekä muiden ympäristökatastrofien yhteydessä.

 

Suodattimen nerokas toimintaperiaate on imitoitu suoraan luonnosta: elävien solujen mikrokalvo estää muiden paitsi veden ja elämälle tärkeiden aineiden pääsyn soluun. Nerox-suodattimessa on vastaavasti erikoisrakenteinen polymeerikalvo, joka käsitellään poraamalla siihen hiukkaskiihdyttimellä 0,2 mikrometrin kokoisia reikiä jopa 300 miljoonaa kappaletta jokaiselle neliösenttimetrille. Suodattimen puhtaasti mekaanisen rakenteen ansiosta suodatettavan veden laatu ei huonone lainkaan suodattimen koko käyttöiän aikana.

 

Nerox poistaa vedestä mm. bakteerit (esim. koli-, salmonella-, kolera-, ja kampylo), kystat, parasiitit, alkueläimet, torjunta-aineet, raudan, sekä suurimman osan raskasmetallijäämistä ja kloorista. Nerox-suodatin ei sisällä kemikaaleja, ei saastuta ympäristöä ja sen rakenne on hermeettisesti suljettu - likainen vesi ei pääse kosketuksiin puhtaan veden kanssa.

 

Suodatin on helppokäyttöinen ja soveltuu kotiin, kesämökille, matkalle, retkelle tai muualle, jossa halutaan saada lähdeveden tasoista raikasta juomavettä paikallisesta vedenlähteestä. Kevyimmillään vain 165 gramman painoista (Nerox-05) kämmenenkokoista suodatinta on huomattavasti helpompi kantaa mukana kuin täytettyjä vesiastioita.

 

Nerox-suodattimen valmistuksessa on käytetty vain materiaaleja, jotka soveltuvat kontaktiin juomaveden kanssa. Nerox juomavedensuodattimen teho on testattu ja suodattimen toiminta sertifioitu Suomessa, Saksassa, Etelä-Afrikassa, Venäjällä, Valko-Venäjällä ja Ukrainassa.


 

Copyright 2012
Juomavesi.net
Design Dunecom Logo Dunecom